حمایت از شرکت‌های خلاق محرومیت‌زدایی را به دنبال دارد

یک نماینده مجلس گفت: یکی از اصلی‌ترین راه‌های برطرف کردن محرومیت در نقاط کم برخوردار، حمایت از شرکت‌های خلاق است.

یحیی ابراهیمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، از حوزه انتخابیه دلفان و سلسله گفت: اگر بخواهیم تغییری اساسی در کشور ایجاد شود، گریزی نیست غیر از اینکه به سمت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و صنایع نرم و فرهنگی رو بیاوریم. امروز جوانان فناور و خلاق هستند که با طرح‌ها و ایده‌های بکر خود، کشور را به سمت خودکفایی و عدم وابستگی به بیگانگان می برند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان ادامه داد: متاسفانه در دوره های گذشته به اندازه کافی به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق توجه نشد و بودجه‌های کمی به این مهم اختصاص یافت. این در حالی است که برخی از پروژه‌های صنعتی و کارخانجات در همان بازه زمانی افتتاح شد، که بعداً مشخص شد که توجیه علمی و اقتصادی ندارد.

ابراهیمی با توجه به بررسی طرح حمایت از جهش محصولات دانش‌بنیان در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به حوزه‌های شرکت‌های خلاق مانند کسب و کارهای دیجیتال و فضای مجازی، بازی، اسباب بازی و سرگرمی، صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی، صنایع دیداری و شنیداری، طراحی، یادگیری، چاپ و نشر، گیاهان داروئی و طب سنتی، هنرهای تجسمی و نمایشی و سایر صنایع خلاق و فرهنگی، حمایت از این شرکت‌ها یک ضرورت است.

وی همچنین بیان کرد: می‌توان پس از ارزیابی‌های تخصصی، نام شرکت‌های خلاق را نیز در کنار نام شرکت‌های دانش‌بنیان در قانون قرار داد تا این جوانان خلاق و نوآور نیز از حمایت‌های قانونی لازم برخوردار شوند.

این عضو قوه مقننه در ادامه افزود: صنایع نرم و خلاق در بسیاری از مناطق محروم از جمله در استان لرستان، امکان رشد و توسعه دارد و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری باید با حمایت از توسعه شرکت‌های خلاق در این مناطق، سیاست اشتغال‌زایی از مسیر نوآوری و خلاقیت را عملیاتی کند.

//isti.ir/Zuur